Дорогий читачу!

foto46Багато людей теперішнього часу шукає правдивої любові, вирозуміння та підтримки з сторони оточення, найрідніших. Тому так притаманно для нас є горнутися до своїх рідних, до своєї сім’ї, родини. Біля них відчуваємо захист, від них хочемо розради. Деколи бачимо, як батьки роблять все можливе, щоб бачити своїх дітей щасливими. Є ще Хтось, Хто піклується Тобою, за Тебе переживає набагато більше – це наш найдорожчий Ісус!

Батько дає своїм дітям природне житя; старається, щоб вони мали їсти й пити, інакше діти померли б. Як захворіють, то зараджує їм, як може, аби їм здоров’я повернути. А чому батько завдає собі стільки праці задля них? Бо має батьківську любов у своєму серці. Таку саму любов має й Ісус у Своєму Серці. Він дав нам життя Боже, зробив нас дітьми Божими. Він годує нас не минущою поживою і навіть не манною, але Своїм Тілом, а напуває Своєю власною Кров’ю. Він лікує нас Святими Тайнами, як заслабнемо на гріхи. Чи ж немає Ісус батьківського Серця для нас? А Ти, чи маєш синівське серце для Ісуса?

Добрий батько стереже своїх дітей від усіх небезпек, а як потраплять у якесь нещастя, то потішає і рятує їх. Передусім стереже їх, аби не пішли поганою дорогою.

Так само робить Христос з нами. Стереже нас від усіх небезпек душі й тіла, і навіть для нашої охорони посилає Ангелів Своїх; як потрапимо в найбільше нещастя, тобто гріх, то відразу взиває нас до поправи, стукає Своєю ласкою до нашого серця, аби ми викинули гріх, а впустили Його до нього; намовляє нас через Своїх слуг, щоби ми чимшвидше виправились, подає нам руку помочі і вливає в наше серце надію на виправлення. А може, Ти сам добровільно поринаєш у безпеку гріха і не хочеш звідти вилізти? Не роби цього, бо це дуже засмутило б Серце Твого Отця Ісуса.

Наприкінці життя кожний батько залишає якусь спадщину своєму потомству. А Ісус Христос записав для тебе Царство Своє Небесне, Свою хвалу, Своє щастя; колись вічно будеш з Ісусом співцарювати. А зробив це тому, що полюбив нас більше, ніж будь-який земний батько. Подякуй Ісусові за Його любов, поступай з Ним, як з рідним батьком, а сам не будь невдячним сином, що лише гризе свого батька. Шукай можливості виявити йому свою синівську подяку і любов.

Любий друже! Стань шанувальником свого Отця Небесного, Його Найсвятішого Серця. Приходь якнайчастіше до ікони Христового Серця та побачиш як Ісус наповнить Твоє серце Своїми Дарами.

Якщо ви помітили помилку, видiлiть мишкою це слово чи речення та натисніть одночасно: Ctrl+Enter.